Нову соціальну послугу пропонують тернополянам

20.05.2019 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Дипломи у шістдесят. Вперше тернополяни похилого віку та люди з інвалідністю скористались соціально-педагогічною послугою "Університет третього віку". Усі охочі мали змогу безкоштовно навчатись на трьох факультетах: "Комп'ютерна грамотність", "Практична психологія" та "Основи збереження здоров'я". Емоції літніх випускників під час отримання отримання сертифікатів бачила і знімальна група Т1 Новини.

Учасники "Університету третього віку" діляться враженнями: під час таких ініціатив розумієш, що й у старості життя продовжується і не втрачає своїх барв. Люди спілкуються, вчаться новому, необхідному, щоб йти в ногу з часом. Цікаво та пізнавально проводять дозвілля. Тут вони як родина і навіть створили співочий ансамбль "Золоті журавки".

"Ми завжди отримуємо там таке задоволення. Ми вже там як родина, бачите ми вже як сім’я, познайомилися одне з другим спілкуємося. В нас є і день іменинника, в нас є різні свята, нас водять всюди: в театр, філармонію", розповідає випускниця "Університету третього віку" та учасниця ансамблю "Золоті журавки" Мирослава Макар.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини