Більше не висітиме на стінах установ портрет Президента України

20.05.2019 20:34   Опубліковано : Олекса Радивилівський
Джерело: RvNews

Ми звикли до то того, що на чільних місцях у кабінетах керівників державних установ та інституцій або ж у навчальних закладах мусить висіти портрет керівника нашої держави – президента України.

Новий президент України Володимир Зеленський, інаугурація якого сьогодні відбулася в стінах Верховної Ради, в своїй першій інаугураційній промові попросив український народ не робити з нього ідола: не чіпляти його портрета в кабінетах установ.

- Почепіть ліпше фотографії своїй дітей і як тільки захочете щось робити, подивіться в їхні очі… – так багатозначно висловився новий президент.

Президент запевнив, що зробить все можливе й неможливе заради досягнення миру й повернення окупованих територій, українців, котрі там проживають та полонених. Закликав також до повернення в Україну заробітчан та українців діаспори з усіх континентів, пообіцявши їм громадянство.

 Президент Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання та звільнення очільників СБУ, ГПУ і Міноборони. Обіцянку дав лише одну. Запевнив, що зробить все, аби українці не плакали.

–        Дорогий народе, протягом свого життя я намагався робити все, щоб українці посміхалися. Я відчував так серцем. Це була не тільки моя робота. Це була моя місія. Наступні п'ять років я зроблю все, щоб ви, українці, не плакали. Такими словами новий президент, який сьогодні вступив офіційно на свою посаду, завершив свій виступ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lLw6f4xOSuI

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews