На тернополянку на дачі напав грабіжник з пістолетом

21.05.2019 20:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

41-річна тернополянка поралася на дачі у селі Стегниківці, коли до неї підійшло двоє молодиків та почали спілкуватися. Тоді один із них пішов, а інший почав випитувати, з ким кона приїхала на дачу. Зрозумівши, що жінка сама, він вийняв пістолет, почав кричати та погрожувати розправою, якщо вона не дасть гроші.

Читайте також

Грабіжник зірвав з плеча тернополянина сумку (Відео)
Теребовлянця обікрали громадяни Грузії

Перелякана жінка віддала грабіжнику 1400 гривень. Та йти він не збирався, а сказав, щоби вона завезла його додому на своєму авто. Жінка сіла в машину, але злодія в салон не впустила, натомість рушила та втекла. Про нападника повідомила у поліцію.

Особу зловмисника правоохоронці встановили фактично одразу, завдяки спілкуванню з його товаришем. Грабіжник –  раніше судимий житель Збаразького району. 19 травня він приїхав у гості до свого знайомого із сусіднього села. Спочатку чоловіки розпивали спиртні напої, а потім вирішили прогулятися дачами, які знаходилися за метрів сто від них. Біля одного із будинків вони помітили жінку, з нею привіталися і пішли далі. Вже на зворотньому шляху знову підійшли до подвір'я. Гість попросив товариша йти додому, а сам залишився біля дачі.

Злодія розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews