Відбулася прем’єра фільму, в якому знялися тернопільські школярі та студенти

21.05.2019 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

"Усі разом". Днями у Тернополі відбулася прем’єра фільму. У Палаці Кіно зібралися актори, партнери і усі, хто долучився до створення молодіжної стрічки. Побувала там і знімальна група Т1 Новини, яка, до слова, привезла з показу відзнаку від авторів фільму.

Читайте також

Для зйомок у фільмі шукають сотні краян

Прем’єрний показ фільму "Усі разом" відбувся днями у Тернополі. Саме у нашому місті відзняли більшість сцен стрічки, а виконавцями ролей стали тернопільські школярі і студенти. Долучились до зйомок і численні партнери. Серед них, зокрема, патрульна поліція, поліція охорони, друга міська лікарня, львівський аеропорт та інші. До показу фільму тим, хто долучився до його створення, вручили пам’ятні відзнаки. Подяку за сприяння в організації зйомок і підтримку українського кінематографу отримав і телеканал Тернопіль 1.

"Усі разом" - це молодіжне кіно. Автором ідеї і сценаристом є Тетяна Фірташ. У стрічці показують 3 сюжетні лінії – діти молодшої, середньої шкіл, а також випускники, які повертаються до школи викладачами.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини