У домі відомої блогерки з Тернополя вибухнув газовий стояк

21.05.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
У тернопільському будинку відомої блогерки Тані Пренткович трапилася пожежа. На щастя, внаслідок інциденту, ніхто не постраждав, - пише сайт «Тернополяни».

Як повідомили у ДСНС, 20 травня о 18:15 відбулось загорання газового стояка на стіні приватного житлового будинку у місті Тернопіль. Вогнем пошкоджено облицювання стіни на площі 3 м.кв.

Таня Пренткович на своїй сторінці у Instagram опублікувала допис із описом події: 

"Що б ви відчували, дивлячись, як горить ваш дім? У мене сьогодні була можливість це відчути, і скажу вам, нічого приємного безвихідь, я відчувала її, коли дивилася на 2ох метровий стовб вогню з газової труби дому чи було страшно? тут без матів на описати це відчуття))). Рятую собаку, обіймаю маму Ореста, а третьою рукою телефоную в службу порятунку! чую: "...немає вільних операторів.."! Через хвилину довгоочікуване "доброго дня!" і ще через 4 хв пожежна машину залітала в наш двір! Це були надто довгі 4 хв мого життя. Та все закінчилося хепі-ендом...", - пише блогерка.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни