У тернопільській школі вперше в Україні з учнями проведуть незвичний експеримент

22.05.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Вперше в Україні з тернопільськими учнями проведуть експеримент. Впродовж п'яти років дітей навчатимуть громадянської компетентності. Організатори переконані, учні повинні знати як захищати та піклуватися про права людини, відстояти свої інтереси як громадянина держави. А ще не забувати про обов'язки.

Експеримент з тернопільськими школярами. Учнів правового ліцею №2 навчатимуть громадянської компетентності. Організатори переконані, сьогодні Україні необхідне покоління з громадянськими цінностями та почуттям відповідальності за долю країни. А для цього учням треба розвивати патріотизм, принциповість, чесність та справедливість.

"Це буде модель випускника, який буде елементарно розуміти правову культуру і правову свідомість. Ми не ставимо собі за мету виховати всіх юристів, але знати свої права, знати, що твої права це оберненопропорційні обов’язки, бо всі хочуть бути гідними. Тоді ми не будемо мати таких страшних явищ як мобінг, булінг і так далі", каже директор тернопільської загальноосвітньої школи-правового ліцею №2 Інна Іванюк.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини