Заради жарту повідомив про замінування автобуса у Тернополі

22.05.2019 15:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Інформацію про те, що в автобусі Червоноград-Тернопіль є вибухівка, по телефону черговому автововкзалу повідомив невідомий. Черговий зателефонував у поліцію.  На момент дзвінка даний транспортний засіб разом із пасажирами, уже був в селі Ігровиця Тернопільського району.

Невдовзі його зупинили. А вибухотехніки перевірили автобус на наявність небезпечних предметів. Проте нічого підозрілого не виявили і транспортний засіб поїхав за своїм маршрутом.

Поліцейські встановлили особу, яка здійснила дзвінок. "Жартівником" виявився 31-річний уродженець Червоноградського району. Хлопець одразу у всьому зізнався. Він є інвалідом дитинства.  А в автобусі перебувала рідна сестра. Хлопець розповів, що коли вона приїжджає в гості до матері, то змушує фізично працювати. Тому чоловік і купив нову сім-картку, перетелефонував у Тернопіль, а після цього її спалив.

Осудність хлопця встановить психолого-медична експертиза.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews