Депутати почали збір підписів проти Зеленського

22.05.2019 17:22   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: fromua.news

У Верховній Раді почався збір підписів з метою оскарження указу президента Зеленського щодо розпуску парламенту. Про це повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко у своєму Facebook, інформує ONLINE.UA.

За словами Ляшка, «спроба узурпації влади не повинна залишитися безкарною». Тому він ініціює подання звернення в Конституційний суд про визнання указу про розпуск Верховної Ради неконституційним.

Для цього депутат планує заручитися підписами 45 народних обранців.

Коментуючи вчорашні консультації між президентом та лідерами парламентських фракцій Олег Ляшко повідомив, що під час цієї зустрічі він був неприємно вражений тим, що не велася стенограма.

«Це було дуже убоге дійство! Особливо коли Андрій Богдан смикав Зеленського за штани чи рубашку, коли той хотів щось сказати», – пише Ляшко.

У своєму дописі лідер «радикалів» звинуватив нового президента в бажанні скасувати закон про українську мову та «продати землю іноземцям».
Також Ляшко заявив, що «вперше з січня 2014 року країна опинилась на порозі контрреволюції» через «шабаш регіональних відьом». 

 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: fromua.news