Об’єднана компанія CFG/«МРІЯ» завершила посадку картоплі

22.05.2019 17:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Об’єднаний агрохолдинг CFG/«МРІЯ» завершив посадку картоплі на своїх полях. Загалом під цю культуру в поточному виробничому сезоні компанія відвела 2 тис. га своїх площ у Тернопільській та Львівській областях. В агрохолдингу повідомляють, що протягом наступних двох сезонів мають намір збільшувати площі під посадку картоплі в середньому на 300-500 га щороку.

Нагадаємо, що до злиття бізнесів і Continental Farmers Group (CFG), і «МРІЯ Агрохолдинг» тривалий час успішно займалися вирощуванням картоплі. Господарства володіють достатньою кількістю картоплезбиральної техніки та напрацьовану технологію вирощування картоплі як продуктових, так  насіннєвих сортів. Тому для об’єднаної компанії картоплярство залишатиметься стратегічним напрямком і надалі.

Виробничі потужності CFG/«МРІЇ» для зберігання картоплі знаходяться у с. Васильківці (Тернопільська обл.) та с. Вирів (Львівська обл.). Загальна місткість картоплесховищ компанії сягає понад 87 тис. тонн. Операційний директор CFG/«МРІЇ» Георг фон Нолкен анонсував, що вже цього року компанія закуповуватиме обладнання для проведення модернізації своїх картопляних складів. Також до складу агрохолдингу входить власний крохмальний завод.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews