Вихідні у червні: тернополяни відпочиватимуть 12 днів

22.05.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Цілих 12 днів відпочинку! Попереду в тернополян місяць, половину якого ми будемо мати вихідні, і лише 18 днів з 30 робочих. Це більше, ніж торік. Червневі вихідні пов'язані з святкуванням Дня Конституції та Трійці. Повідомляє Т1 Новини.

Майже половину червня, саме стільки українці будуть відпочивати. З 30 календарних днів, лише 18 будуть робочими. Це зумовлено уже традиційним святкуванням Трійці та Дня Конституції України.Більшість тернополян така кількість вихідних задовольняє, хоча кажуть – зазвичай відпочивають лише державні установи, інші працюватимуть, тож швидше всього не відчують, що половину днів червня були вихідними.

Оскільки збільшиться кількість вихідних, то й вільного часу для корисного і приємного дозвілля у тернополян стане більше. В місті відбуватимуться різноманітні концерти і заходи до яких зможе долучитись кожен охочий.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини