Хто пішки, хто порушує: зранку центр Тернополя стоїть у заторі (Відео)

23.05.2019 08:13   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Зранку люди їдуть на роботу, власним транспортом або громадським. Через що утворюються чималі корки. Багато хто йде пішки, аби на чекати у транспорті, а є і такі, які для цього порушують правила дорожнього руху. Натомість патрульна поліція на такі порушення ніяк не реагує.

Суцільні затори у центрі Тернополя зранку. Міст біля Політехнічного університету. Автомобілі і маршрутки їдуть із масиву "Східний" в центр. Сьогодні корки на цьому шляху виникли ще біля міського стадіону. Затор і на вулиці Татарській, де водії з Руської повертають на так званий "Горбатий міст". Багато людей, які їдуть громадським транспортом у центр міста, виходять на зупинці " Міський стадіон" і далі йдуть пішки. Кажуть, так набагато швидше.

Якщо деякі люди вирішують пройтися пішки, то більшість все ж їдуть, автомобілем, на маршрутці чи тролейбусі. У заторі доводиться стояти довгенько, проте не рідко водії порушують правила, аби швидше проїхати. Заїжджаючи на міст недобросовісні водії їдуть правою смугою, а потім вклинюються в ліву. Є і такі, хто з права виїжджає прямо на перехрестя і вже там намагається виїхати на Руську.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини