Святослав Вакарчук розкритикував «Зе команду» за референдум «про мир» з Росією

23.05.2019 16:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Україна молода

Музикант та лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук виступив категорично проти референдуму про "мир" з Росією, намір провести який озвучив глава Адміністрації президента Андрій Богдан.

Про це Святослав Вакарчук написав у Фейсбуку.

"Виносити питання національної безпеки на референдум в часи, коли противник веде проти нас не лише гарячу війну, але й інформаційну - небезпечно і безвідповідально. Ми знаємо як закінчувалися "референдуми" на Донбасі та в Криму. Шкода, що новий очільник АП цього не розуміє. Чи розуміє?", - написав він.

Святослав Вакарчук додав, що "так чи інакше, але це не нова політика", "це - стара політика".

Нагадаємо, раніше голова Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан допустив проведення референдуму про мир з Росією.

У свою чергу віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко заявив, що в разі проведення референдуму про мир з Росією можуть ухвалити вигідні Кремлю рішення, а віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе застерігла команду президента Володимира Зеленського від "загравання" з Росією.

Водночас п’ятий президент Петро Порошенко порадив команді Володимира Зеленського якнайшвидше розвіяти чутки про капітуляцію перед Росією.

Як відомо, 16 травня Святослав Вакарчук оголосив, що йде на вибори до Верховної Ради з власною партією "Голос". Святослав Вакарчук сказав, що йде в парламент, "щоб знищити стару політику і творити політику нову", бо "нового прізвища в кабінеті на Банковій недостатньо".

Згодом стало відомо, що партія Вакарчука братиме участь у дострокових виборах в Раду.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Україна молода