Дівчинку, яку залишили біля пологового, за тиждень відвідало безліч людей

24.05.2019 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

Дівчинку, яку мама підкинула у "Вікно життя" у Тернополі сьогодні перевели з пологового. Багато небайдужих тернополян прийшли провідати дитину. Принесли багато одягу, іграшок, сумішей і памперсів. А були й такі пари, які цікавилися як можна усиновити дитину.

Нагадаємо, дитинку підкинули у "Вікно життя" при пологовому відділенні другої міськлікарні ще 13 травня. За ці сім днів у пологовому дівчинка набрала вагу і з цікавістю розглядає усе довкола. Медсестри розповідають, маля тихе і спокійне. Плаче, коли хоче їсти. За весь цей час усі в відділенні звикли до дитинки. Кажуть, розлучатися буде важко.

Дитину ніяк не називали, медики вважають, хай краще це зробить її прийомна мама. Однак поки її заберуть у родину, треба пройти чимало різноманітних процедур. А зараз місяць вона проведе в обласній дитячій лікарні, де її обстежать профільні спеціалісти. Далі - переведуть у будинок маляти, а потім, як пощастить, її зможуть забрати люди, які стануть дівчинці справжніми батьками.

Т1 Новини

 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба