«Подорожуй Тернопільщиною. Подорожуй з «Тернопільським» - принади краю покажуть усій Україні

24.05.2019 11:44   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Прес-служба «Пивоварні Опілля»

Популяризувати бренд Тернопільщини, і в такий спосіб підвищувати інвестиційну привабливість області запропонувала корпорація «Опілля». Виробник вийшов з пропозицією розробити спільну іміджеву стратегію – ідею підтримали Обласна адміністрація та Обласна рада. Урочисте підписання Меморандуму відбулося 23 травня під час економічного форуму «Тернопільщина-Інвест».       

В рамках Меморандуму домовилися, що буть створенні відповідні інформаційні ролики про замкові споруди та історичні об’єкти краю, при цьому буде використовуватися інформація, логотипи та бренди, які є ідентифікаторами Тернопільської області.

Як підкреслив ініціатор задуму голова ТОВ «Пивоварня «Опілля» Ярослав Джоджик, довгостроковий стратегічний план розвитку підприємства чи території повинен брати за основу існуючі конкурентні переваги, а для Тернопільщини такими перевагами є концентрація замкових споруд та історичних пам’яток. Водночас, широкому загалу вони маловідомі, більшість українців з подивом дізнається про туристичні родзинки нашого краю, і цю ситуацію слід виправити.

Читайте також

Туристичне Тернопілля: Білокриницький замок – під оберегом Івана Мазепи
Збаразький замок – місце, де варили пиво

- «Корпорація «Опілля» розпочинаючи загальноукраїнське просування ТМ «Тернопільське» спільно з ОДА та облрадою ініціювала та проводить спільну акцію «Подорожуй Тернопільщиною. Подорожуй з Тернопільським». Частина промоційних матеріалів уже розроблена, зокрема це відео-ролики, які транслюючись на Всеукраїнському рівні, спонукатимуть відвідати Тернопільщину. Це буде поштовх для підвищення інвестпривабливості та збільшення потоку туристів в нашу область», - повідомив Ярослав Джоджик.

Сторони-учасники цього проекту закріпили свої наміри діяти спільно, аби регіональний туристичний продукт здобув конкурентні переваги на внутрішньому та міжнародному ринку. В подальшому робота буде спрямована на те, щоб в туристичну галузь залучити інвестиції, розбудовувати її з користю для області.

«В рамках цього проекту ми плануємо показати наші замки та понад сто пам’яток історичної спадщини, які будуть демонструвати принади Тернопільщини. Те, що така ініціативи надійшла від бізнесу – дуже хороший знак. Це факт, що підтверджує – на Тернопільщині створені умови для роботи місцевих виробників, що існує відвертий діалог між владою та підприємцями. Радує, що нас об’єднує спільне прагнення розвивати наш край», - зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба «Пивоварні Опілля»