Олена Мудра: У бібліотеці читали вірші грузинською та українською мовами, співали пісню про "Суліко"

25.05.2019 15:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews
Відомий поет, композитор, автор текстів популярних пісень Сергій Лазо чудово перекладає вірші.
 
У бібліотеці "Літературне Тернопілля" презентували збірки віршів грузинських поетів у перекладі Сергія Лазо - "Колискова для чоловіків" Като Джавахішвілі та "Просто небо" антологія сучасної грузинської поезії. У збірках вірші надруковані на двох мовах - українською і грузинською. Цікаво, що і звучали вірші на двох мовах. Українською читав Сергій Лазо, а грузинською гості Тернополя, учасники економічного форуму Сулхан Девадзе та Іосеб Болквадзе.
 
Фото Олена Мудра
 
Сулхан Девадзе - спеціаліст по протоколу і міжнародним відношенням, Надим Васадзе - мер міста Хуго (Аджарія) та Іосеб Болквадзе - муніципалітет Хегвачаурі, глава комісії просторово-територіального планування, інфраструктури і захисту природи були приємно здивовані, що з творчісттю молодих грузинських поетів познайомились в Україні у Тернополі. 
 
Фото Олена Мудра

 
Грузинська делегація відзначила заступника голови Тернополя Леоніда Бицюру грамотою, присвяченою співпраці грузинських міст з Тернополем. Леонід Бицюра зазначив, що і грузинський народ, і український ніколи не нападали на чужі землі, а впродовж віків захищали свої території. Наприкінці презентації прозвучала пісня "Суліко" грузинською і українською мовами. 
 
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра
Фото Олена Мудра






Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews