У Рівному завтра можна переглянути французький фільм-драму «Барбара»

25.05.2019 16:45   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Перегляд біографічного фільму-драми «Барбара» виробництва Франції 2017 відбудеться року відбудеться цієї неділі, 26 травня, о 14.30 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18). Організація перегляду фільму відбувається у рамках фестивалю «Французька весна».

Стрічку створив режисер Матьє Амальрік. На 70-му Каннському міжнародному кінофестивалі в програмі «Особливий погляд» вона отримала нагороду «Поезія кіно» та нагороди французької національної кінопремії  «Сезар» та «Люм’єр». 

null
Фото з мережі Інтернет

Фільм розповідає історію життя режисера, який хоче зняти фільм про відому французьку співачку Барбару, успіх якої випав на 60-70 роки. Актриса Бріжит посиленно готується до ролі: опрацьовує характер, жести, манери та інтонацію. Вона розучує партитури, переймає міміку і все більше зливається з персонажем. Режисер також готується до зйомки: вивчає архівні кадри, займається підбором музики. Він натхненний і навіть одержимий, але Барбарою чи її втіленням? 

В ролях знімалися Жанна Балібар, Матьє Амальрік, Вінсент Пейрані, Аврора Клеман та інші. 

Організатор показу: Рівненська обласна бібліотека для молоді за сприяння Французького Інституту в Україні та кінодистрибуторської компанії «Артхауз Трафік»

На перегляд фільму запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі. 

Вікові межі: 14+

Вхід безкоштовний при наявності квитка читача бібліотеки.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews