На геопорталі Львова з'явилися нові дані про відпочинок у місті

25.05.2019 19:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

На Геопорталі Львова з’явились дві нові карти. Вони доповнили інформацію про відпочинок у місті, а також об’єкти соціальної інфраструктури. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

Зокрема, у розділі «відпочинок» можна переглянути карту, на якій відображені готелі та хостели міста. Карта містить понад 200 об’єктів, серед яких 100 хостелів та 127 готелів на території міста. По кожному з них, обравши об’єкт на карті, можна переглянути інформацію про його адресу розташування, контактні дані, рейтинг закладу розміщення за версією Booking.com та посилання на бронювання на сайті Booking.com. 

В розділі сайту з «об'єктами соціальної інфраструктури» є карта, на якій відображені всі об’єкти, що обладнані автоматичними дефібриляторами (апаратами для надання екстреної медичної допомоги). Зокрема, таких у Львові є 16 об’єктів. Щодо кожного із них, обравши об’єкт на карті, можна переглянути інформацію про адресу їх розташування (вулиця, будинок), чіткий опис того, де саме можна знайти ці апарати, час, в який до них є доступ, а також робочу мову пристрою. 

Адміністрування та інформаційне наповнення Геопорталу Львова забезпечує сектор геоінформаційних систем ЛКП «Міський центр інформаційних технологій».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo