У Рівному відома письменниця презентувала ще одну креативну книжку

26.05.2019 00:43   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Оригінальна рівненська письменниця Олена Медведєва, за плечима якої вишивані й інші креативні книги, серед яких чимало для дітей, видала нову книжку, яку назвала «Дванадцять облич радості».

В книжку увійшло дванадцять дуже незвичних інтерв’ю з обдарованими і навіть унікальними рівненськими дітьми. Таке видання перше на Рівненщині і мабуть в Україні.

null
 Фото - Фейсбук

Вперше кожна бесіда з обдарованими дітьми була опублікована в ЗМІ, зокрема на нашому сайті. Розмови ці не схожі на ті інтерв’ю, які беруть у людей представники ЗМІ. Бо це не суто відповіді на конкретні питання, а саме розмови, у яких кожна дитина розкриває саму себе. Серед інтерв'юерів діти-співаки, музиканти й композитори; діти-актори; діти, які володіють якимись особливими талантами, як читати навпаки або ж у чотири роки запам’ятовувати  до 150 марок авто…

null
 Фото - Фейсбук

Видання цікаве й дуже корисне, особливо для молоді.

- Сьогодні до рівнекниг додалося ще одне цікаве красиве життєрадісне видання! Пані Олена змогла знайти стежину до душі кожного із 12 героїв своєї нової книжки, їй вони довірили свої думки і мрії. Діти-таланти, діти-мрійники, діти, що тримають в своїх ніжних долоньках наше майбутнє!
Презентація книжки відбулася в музеї Уласа Самчука.
Вітаємо пані Олену з народженням нової книги! – так захоплено написала на своїй сторінці у Фейсбук рівненська краєзнавиця Галина Данильчук.

null
 Фото - Фейсбук

 

null
 Фото - Фейсбук

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews