Відбувся форум «Тернопільщина INVEST-2019»

26.05.2019 17:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос України

23-24 травня у Збаразькому замку відбувся щорічний міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST-2019».

 

Прибуло майже 400 учасників із понад 30 країн, серед яких бізнес-делегації, інвестори та представники дипустанов.

«Від себе особисто та від депутатського корпусу Тернопільської обласної ради радий вітати усіх вас на нашій благословенній Тернопільській землі, з великою приємністю засвідчити свою повагу українським та іноземним гостям, нашим друзям та партнерам, присутнім на форумі, — наголосив у рамках заходу голова обласної ради Віктор Овчарук. — Вашу участь у форумі сприймаємо як вияв підтримки економічних та соціальних процесів у нашій державі, небайдужість до тих проблем, вирішення яких матиме позитивний вплив на результати соціально-економічного розвитку області. Черговий міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST-2019» розглядаємо як одне з важливих питань в напрямку промоції області, а також як хорошу нагоду представити потенціал Тернопілля для залучення інвестицій».

Голова облради зауважив, що «влада на Тернопільщині відкрита для співпраці щодо подальшого економічного та соціального розвитку регіону». Він запевнив усіх інвесторів, які працюють на Тернопільщині, і тих, хто готовий внести свій фінансовий, технологічний та інтелектуальний вклад у розвиток регіону, що депутатський корпус обласної ради сприятиме такій діяльності. Віктор Овчарук також наголосив, що два інвестиційні проекти, які представлено на форумі, — а саме концепція розвитку аеропорту «Тернопіль» та реконструкція палацу графа Бадені — презентують установи комунальної власності Тернопільської обласної ради. 

Гості з України та з-за кордону могли ознайомитися із виставками «Зроблено на Тернопіллі», копій унікальних карт України XV—XVIII століть, а також присвяченої потенціалу об’єднаних територіальних громад Тернопільської області.

У рамках інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST-2019» підписано низку міжнародних угод, меморандум про спільну діяльність у рамках державно-приватного партнерства.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос України  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день