ФК «Грем’яче» розгромив «Чайку» в матчі з десятьма голами

27.05.2019 00:48   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

На 23 хв. грем’ячівцям вдалося відзначитися вдруге, але суддя зафіксував гру рукою і скасував узяття воріт. Під завісу першого тайму Сергій Непомнящий викотив на Вадима Жака, але той пробив у стійку. Однак уже на 35 хв. Вадим реабілітувався за прикрий промах – 2:0. До свистка на перерву грем’ячівці мали ще нагоди відзначитися, але Сергій Непомнящий уколотив у поперечину, а Олег Груша не встиг на передачу із флангу.

На стадіоні Національного університету «Острозька академія» знову завирувало футбольне життя. У неділю, 26 травня, тут відбувся матч 4-го туру чемпіонату району між ФК «Грем’яче» і сіянцівською «Чайкою». Обидві команди підходили до гри в різному настрої, адже грем’ячівці перебували на вершині турнірної таблиці, а «Чайка» – на самому дні. Вистачало і кадрових проблем: через червоні картки в попередніх поєдинках гру в Острозі пропускав Микола Науменко з ФК «Грем’яче» й Олег Чернишов із «Чайки».

null
 Фото Острог. Район

Господарі відразу почали пристрілюватися до воріт суперника: після першого удару м’яч пройшов повз ворота, а Вадим Жак після помилки голкіпера пробив невдало. «Чайка» спробувала огризнутися. У першій же своїй атаці сіянцівські футболісти ледь не перекинули Андрія Ліпича. Голкіпера підстрахував захисник.

Грем’ячівці вдало вийшли з оборони в атаку й на 4 хв. Сергій Непомнящий поклав лік своїм голам у матчі, сильно пробивши в дальній нижній кут – 1:0. Після забитого м’яча підопічні Анатолія Озімковського не скинули обертів і продовжували тиснути на ворота суперників, однак Сергій Непомнящий перекинув і ворота, і голкіпера, а Олег Груша бахнув сильно, але мимо.

null
 Фото Острог. Район

На початку другого тайму «Чайка» побігла в атаку, але після удару м’яч пройшов повз ворота. Грем’ячівці відразу відповіли спуртом у штрафний майданчик. Фол – і арбітр призначив пенальті. Сергій Непомнящий розвів м’яч і голкіпера по різних кутах – 3:0.

«Сині» продовжували мчати вперед, незважаючи на рахунок, і на 54 хв. Сергій Непомнящий потужним ударом сколихнув сітку воріт суперника – 4:0. Грем’ячівці постійно тиснули, спочатку м’яч зрикошетив у стійку, а на 61 хв. Олександр Марченко вдало зіграв головою після розіграшу кутового – 5:0.

Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews