Правоохоронці викрили у Тернополі наркопритон

28.05.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Наркопритон на вулиці Богдана Лепкого у Тернополі викрили оперативники підрозділу протидії наркозлочинності в області. На власників квартири неодноразово надходили скарги у поліцію. Люди жалілися на постійний неприємний запах, чужих підозрілих людей у під'їзді та біля будинку, а також на антисанітарію, яку розводили господарі. 

Дане помешкання належить трьом рідним братам - 19-ти, 30-ти та 34-ох років. Усі вони - наркозалежні особи. 

За словами Володимира Присяжнюка, заступника начальника підрозділу протидії наркозлочинності, брати неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками та майнові злочини. 

У помешканні братів оперативники провели санкціонований обшук, в ході якого вилучили заборонені психотропні речовини та прилади для їх вживання й виготовлення. За неповних п'ять місяців працівники УПН зареєстрували 79 фактів збуту наркотиків, двадцяти двом особам оголосили підозру.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews