У Рівному продовжують інвестувати у спідвей

28.05.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

У Рівному відбувся Міжнародний турнір з нагоди 60-річчя спідвею.

Цього разу на місцевому мототреку змагалися 14 спортсменів з України, Польщі, Латвії та Угорщини.

null

Перемогу у гонках цього разуздобув спідвеїст з Угорщини Норберт Магоші. Срібло і бронза змагань лишилися у Рівному – друге місце посів Марко Левішин, третє – Віталій Лисак. До слова, останній гонщик отримав і Кубок голови ОДА – за волю до перемоги.

В рамках 60-річчя спідвею голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко передав для рівненського спідвейного клубу новий мотоцикл для юніорів, придбаний за кошти обласного бюджету (на фото).

null

«Забагато спідвею не буває, тому ми продовжуємо інвестувати у спорт! Подарований мотоцикл для юніорів – чи не єдина можливість стартувати на чемпіонатах Європи і світу зі спідвею. Мотоцикл з об'ємом двигуна 125 куб. см - один з найпотужніших такого класу», - розповів Олексій Муляренко.

До спортивної події приурочили і подарунок від Рівненської міськради – мотоцикл GM 500, який вручив міський голова Рівного Володимир Хомко.

null

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови Рівненської ОДА 2019 рік на Рівненщині оголошено Роком спідвею. Адже 60 років тому, а саме 24 травня 1959 року, у Рівному відбулися перші змагання зі спідвею.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews