У Тернопільському районі грабіжники вночі проникли до чужого будинку

29.05.2019 15:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Злочин трапився ще у травні минулого року. Близько другої години ночі, віджавши металопластикове вікно, в будинок однієї родини проникли невідомі. 

У кімнаті спала пенсіонерка. Зловмисники зв'язали жінку, а її сина били, вимагаючи розповісти, де лежать гроші і цінності. В цей момент з другого поверху зійшла дружина потерпілого і праскою вдарила одного з нападників. Злодії почали тікати, прихопивши золоті прикраси. Втекли на автомобілі, який був припаркований неподалік будинку.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна группа. Потерпілі розповіли, що зловмисників було троє або четверо. Вони розмовляли з кавказьким акцентом, один мав при собі пістолет.

Поліцейські встановили, що один зі зловмиснків є громадянином Грузії, 1972 року народження і перебуває у розшуку за квартирні крадіжки в Україні. Розшукують оперативники і його спільників. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews