Стало відомо, чи готові франківські пляжі до купального сезону

Після затяжної і холодної весни до Івано-Франківська нарешті прийшло довгоочікуване тепло.

30.05.2019 18:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
Франківці відразу ж поспішили до відпочинкових зон, щоб подихати свіжим повітрям і поніжитись на сонечку. А вже незабаром розпочнеться і купальний сезон.

Читайте також

В Івано-Франківській області офіційно функціонує чотири пляжі

Як відпочинково-пляжні зони на Бистрицях пережили травневий паводок, в розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо розповів директор департаменту комунальної політики Михайло Смушак.

Як відомо, два роки тому в Івано-Франківську відкрили відпочинкову зону на Бистриці Солотвинській.  А минулоріч облаштували ще три нові зони відпочинку з пляжами: одна навпроти існуючої на Бистриці Солотвинській неподалік від металобази, ще дві на Бистриці Надвірнянській в районі вулиці Хоткевича. Цього, за словами Михайла Смушака є достатньо і нових місць для відпочинку облаштовувати цьогоріч не будуть.

«Відпочинкові зони, які були облаштовані на дамбі Бистриці Солотвинської, дуже добре збереглися. Тут всі елементи в хорошому стані: роздягальні, майданчики, біотуалети, смітники. Те ж саме зі сторони металобази  та вулиці Пасічної. Що стосується Бистриці Надвірнянської, то все, що було облаштовано на дамбі збереглося, а у заплаві річки змило один «грибок». Тож, можна сказати, що всі зони готові до купального сезону. Єдине, що навчені гірким досвідом, цьогоріч ми не будемо завозити пісок, бо його змиває і шкода грошей», - пояснив Смушак.

Також за словами головного комунальника, цього року прибирання відпочинкових зон буде організовано щодня. Цим займеться КП "Благоустрій".


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо