У Здолбунові під колеса потрапив малолітній велосипедист

30.05.2019 19:40   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Нещастя трапилося у районному центрі на вулиці Шкільній сьогодні, 30 травня, вдень, близько 14:30. 

Водій автомобіля «Renault Espace» 47-річний здолбунівчанин допустив наїзд на 12-річного місцевого жителя. Хлопчик раптово раптово виїхав велосипедом на проїзну частину.

Водій з місця події не утікав, а негайно викликав швидку медичну допомогу та повідомив до поліції.

null
Фото - ВК поліції Рівненської області

Хлопчика доставили до місцевої лікарні, де йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та перелом ноги та направили на лікування у нейрохірургічне відділення рівненської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за результатами освідування був тверезим.

null
 Фото - ВК поліції Рівненської області

Поліцейські вкотре нагадують батькам, аби вони частіше спілкувалися із дітьми про поведінку на дорозі, нагадували їм про необхідність дотримання правил дорожнього руху, зокрема про заборону їздити велосипедом до 14 років на проїзній частині. Пильнуйте і бережіть своїх дітей! 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews