Збірна військовослужбовців-учасників бойових дій України з футболу здобула перемогу (Фото)

31.05.2019 23:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Сьогодні, 31 травня, на тренувальній базі ФК “Динамо” відбулися матчі першого туру Чемпіонату Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни.

У першому двобої українці не дали можливості гостям із Норвегії дістатися наших воріт. Натомість своєю активністю тримали в напрузі голкіпера суперників. В підсумку збірна України перемогла команду Норвегії з рахунком 3:0. 

Наступними на поле вийшли команди Данії та Грузії. Грузинський голкіпер вправно відбивав атаку за атакою, демонструючи віртуозну майстерність. Проте цього разу футболісти з Данії були більш наполегливими, тому матч закінчився з рахунком 9:0 на їхню користь.

Завтра команди проведуть матчі другого туру чемпіонату Європи. У неділю, 2 червня, відбудуться фінальні матчі та нагородження переможців першого чемпіонату Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Довідка: Організатором першого чемпіонату Європи серед військовослужбовців-учасників бойових дій та ветеранів війни є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та за підтримки Футбольного клубу «Динамо» (Київ) і Федерації футболу України. На запрошення Федерації футболу учасників АТО відгукнулися збірні команди ветеранів війни з футболу Норвегії, Данії та Грузії.

Прес-служба Об’єднаного оперативного штабу.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews