Рівненські баскетболісти стартували на Чемпіонаті України з перемог

02.06.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Збірну Рівненщини вдало стартувала у Чемпіонаті України з баскетболу серед ветеранів 35+, який зараз відбувається у Білій Церкві.

В першому матчі наша команда обіграла «однолітків» з міста Києва з рахунком 74:66. В іншому матчі Збірна Житомирської області перемогла Збірну Київської області.

У суботу, 1 червня між собою зустрінуться переможці матчів першого дня змагань Збірна Рівненської області та Збірна Житомирської області.

Чемпіонат України серед чоловічих команд ветеранів старше 35 років відбувається у Білій Церкві. Змагання не є такими масовими, як могли б бути. Участь в них беруть лише чотири команди - це Збірна Рівненської, Житомирської, Київської області та міста Києва. Суперники грають між собою кожен з кожним в одне коло, за підсумками цих ігор і буде визначений чемпіон та призери змагань.

До Збірної Рівненщини увійшли Віктор Герасимчук, Андрій Артимович, Анатолий Дубнюк. Сергій Меленюк, Роман Омельковець, Павло Скотаренко,Олексій Лелюх, Павло Хрищук, Василь Кравченко, Вадим Скиданов, Мераб Тодуа.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне