На Рівненщині відбувся всеукраїнський тенісний турнір

02.06.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Всеукраїнські змагання з великого тенісу серед студентів відбулися в Острозі. У турнірі «OA open» брали участь 15 представників закладів вищої освіти. А тривав турнір упродовж 25–26 травня на кортах Національного університету «Острозька академія».

Спортивні змагання приурочили 25-річчю відродження НаУОА. Поборотися за звання «першої ракетки» завітали гості з Києва, Харкова, Рівного, Нетішина. Організовували захід ГО «Братство спудеїв» НаУОА, Тенісний клуб Острога, сектор молоді і спорту Острозької РДА. Як зазначили організатори, мета турніру – активізувати великий теніс і поширювати цю гру серед молоді, налагоджувати комунікацію між студентами з різних закладів вищої освіти України.

«Це перший наш турнір, але, думаю, не останній. Це тільки початок. Наступного року проведемо аналогічні змагання, тож запрошуємо знову приїхати!» – відзначив Сергій Білюк, один із організаторів.

У результаті напруженої дводенної боротьби визначилися переможці. Ними стали:

Серед юнаків:

І місце – Богдан Куришко;

ІІ місце – Андрій Цибуля;

ІІІ місце – Андрій Остапчук.

Серед дівчат:

І місце – Яна Заремба;

ІІ місце – Анна Басюк;

ІІІ місце – Ксенія Корепанова.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне