Відома медик-волонтер з Тернопільщини розповіла секрети схуднення

03.06.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Ternopolyanka

Ім’я Олесі Жуковської стало відоме на всю Україну під час Революції Гідності. Безстрашна медик-волонтер допомагала рятувати життя українцям, які відстоювали європейський вибір країни на Майдані Незалежності. Повідомляє «Ternopolyanka» з посиланням на сторінку Олесі Жуковської.

Після Революції Гідності Олеся Жуковська розпочала навчання в Київському національному медичному університеті імені Богомольця. Під час навчання дівчина захопилася гастроентерологією. Саме завдяки цьому волонтерка взялася за здорове харчування та заняття спортом. За короткий період часу дівчині вдалося спочатку схуднути на 16 кілограмів, згодом скинути ще 4 кілограми.

Наразі Олеся Жуковська постійно тримає себе в формі. За словами дівчини, вона нещодавно натрапила на фото двохрічної давності і здивувалася наскільки змінилася її зовнішність. Кременчанка зазначає, що друзі, які знають її менше двох років, можуть її навіть не впізнати.

На своїй сторінці в соціальній мережі Олеся Жуковська активно ділиться секретами схуднення та рецептами дієтичних страв. Зокрема, вона не дотримувалася спеціальних дієт. Дівчині вдалося кардинально схуднути саме завдяки правильному харчуванню. Основний акцент вона робила на фізичні вправи – відвідувала групові заняття та велосипед. На думку кременчанки,  головним секретом успіху є регулярність здорового харчування та спорту.

Варто додати, що існує чимало способів скинути зайві кілограми. Проте, останніми роками все більшої популярності набуває здорове харчування, завдяки чому можна вживати здорову, корисну їжу і при цьому не набирати вагу.
Дієтологи радять, перш за все, зрозуміти головний принцип – здорове харчування не є тимчасовою дієтою, а зміною способу життя. Варто уникати споживання простих вуглеводів, яких найбільше в білому хлібі, цукрі, вуглеводах, кондитерських виробах, алкоголі, смаженій або вареній картоплі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ternopolyanka