«Кардинал-Рівне» переміг в останній домашній грі сезону

03.06.2019 11:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

У заключній домашній грі сезону «Кардинал-Рівне» порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською «Енергією». Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.

У це важко повірити, але «Кардинал-Рівне» не знав смаку перемог у семи поспіль матчах чемпіонату. Не рахуючи технічної перемоги над «Титаном», востаннє рівняни перемагали 16-го березня цього року. У Хмельницькому. Після цього були дві нічиїх з «ХІТом» і одна з «Енергією». А також – чотири поразки (по дві – від «Урагана» та «Продексіма»). Тому на заключну домашню гру сезону підопічні Станіслава Гончаренка вийшли з єдиною метою – порадувати вболівальників успіхним результатом і подякувати тим самим за палку підтримку впродовж усього сезону.

Як і раніше, проти «Енергії» не зіграли травмовані Олександр Сіріцький, Павло Концеба, Ігор Салтанов. А Сергій Кравчук хоч і з’явився на лаві запасних – на майданчик так і не вийшов. З двома серйозними кадровими втратами прибули до Рівного і гості. Не зуміли зіграти Тарас Кузь і Степан Струк.

Можливо, саме кадрові втрати і стали причиною невиразної атакувальної гри команд у першому таймі. Якщо «Кардинал-Рівне» принаймні намагався постійно йти вперед і загострювати ситуацію біля воріт Андрія Пітулі, то в «енергетиків» гра в атаці не йшла взагалі.

Значно пожвавішала гра після перерви. Особливо після того, як Віктор Кравцов у середині другого тайму у боротьбі з одразу кількома опонентами зумів замкнути прострільну передачу з правого краю – 1:0. Автор асисту у цьому епізоді – Андрій Ардашніков. А розпочав результативну атаку – Владислав Корнєв.

Після цього команда Валерія Легчанова одразу перейшла на гру з п’ятим польовим. І лише Максим Мануйленко міг двічі забивати у вже порожні ворота львів’ян – мимо.

Біля протилежних воріт впевнену гру демонстрував Ярослав Морикишка. А коли і він був безсилим – команду двічі рятував каркас воріт.

У підсумку рівняни вистояли, завершивши заключну домашню гру перемогою. Тим самим команда Станіслава Гончаренка перекреслила усі навіть математичні шанси «Енергії» на завоювання медалей Екстра-ліги у нинішньому сезоні. Більше того, якщо «енергетики» не виграють бодай однієї з двох заключнгих матчів чемпіонату – ризикують поступитися рівнянам четвертою позицією у турнірній таблиці.

За матеріалами прес-служби МФК «Кардинал-Рівне»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне