Вихованців реабілітаційного центру "Крок" у Рівному відвідали гвардійці

03.06.2019 23:50   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Гвардійці військової частини 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України завітали до Рівненського міського центру реабілітації дітей і дітей-інвалідів «Крок». Цей заклад відвідують дітки, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Військові прийшли не з порожніми руками, а привезли з собою солодощі, фрукти та соки. Натомість діти влаштували для військовослужбовців справжній концерт, одягнулись у вишиванки.

null
 Фото - прес-служба в/ч 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України

 

null
 Фото - прес-служба в/ч 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України

Заступник командира частини майор Сергій Осташевський розповідає, що гвардійці їх частини відвідують подібні заклади Рівненщини почергово.

«Сьогодні ми були у цих діток, а перед тим їздили читати казки до сиротинця, де було зовсім маленькі дітлахи, – розповідає Сергій Осташевський. – Цього року встигли побувати і у селищі Гоща, там теж є дітки з інвалідністю. Вони завжди щирі та усміхнені, сповнені тепла та надії. Ми розуміємо, що вони, як ніхто, потребують любові та підтримки».

null
 Фото - прес-служба в/ч 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії України

Загалом протягом поточного року гвардійці 2 Галицької бригади побували вже більш як 10 закладах, де діти проходять реабілітації, стаціонарні медичні заклади та сиротинцях. 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews