Заява ТОВ «Рівнетеплоенерго» щодо інформації про кримінальне провадження

04.06.2019 00:51   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Сьогодні, 3 червня 2019 року у деяких рівненських ЗМІ з’явилася інформація про те, що начебто на підприємстві «Рівнетеплоенерго» працює поліція, проводяться вилучення документів тощо в рамках кримінального провадження про корупційні дії.

Передусім наголошуємо, що інформація, наведена слідством з метою отримання ухвали суду про тимчасовий доступ до речей і документів, маніпулятивна і не відповідає дійсності. Переконані, що вона буде спростованою в ході проведення слідчих дій.

ТОВ «Рівнетеплоенерго» веде абсолютно прозору і законну господарську діяльність, що підтверджується, зокрема, документами, які ми беззастережно готові надати поліції. Зауважимо, що жодних обшуків чи вилучень на підприємстві не проводилося. А усі необхідні для встановлення істини документи адміністрація підприємства передасть слідству добровільно, на підставі ухвали суду.

Зауважуємо, що ТОВ «Рівнетеплоенерго» у рамках вказаного кримінального провадження є лише одним із цілого ряду підприємств-підрядників, щодо яких отримані аналогічні ухвали суду.

Ми сподіваємося, на об’єктивність та законність розслідування. А також на те, що дії правоохоронних органів не стануть на заваді нормальній господарській діяльності підприємства та підготовці до опалювального сезону.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews