Традиційні змагання на драгонботах у Тернополі: чим потішили вболівальників спортсмени?

04.06.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Командна робота, згуртованість та азарт. Багато емоцій та бажання перемогти панували у Тернополі під час змагання на драгонботах. У традиційних змаганнях участь взяли 5 команд тернопільських вузів, а також приймали київських гостей. Повідомляє Т1 Новини.

Вже традиційні змагання на драгонботах цього року у Тернополі зібрали багато людей. Участь у змаганнях взяли 5 команд, зокрема приїхали ігості із Київського національного університету фізичної культури та спорту. Учасники діляться секретами: аби змагання пройшли успішно, потрібно щоб члени команди працювали згуртовано та синхронно. Спортсмени розповідають, кожного разу емоції переповнюють.

У цих змаганнях можуть брати участь люди будь-якого віку та статі. Головне, щоб команда складалась з 10 людей, і ще двоє - той, хто задає ритм, і той, хто керує. А зародилась традиція проведення змагань в файному місті ще у 2015 році. Саме тоді керівництво ТНЕУ вирішило, якщо є пішохідна миля, повинна бути і морська, каже ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини