Депутат обласної ради побив посадовця

04.06.2019 18:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Конфлікт між чоловіками виник на проїжджій частині дороги на вулиці Микулинецькій у Тернополі. За попередньою інформацією, причиною суперечки стало порушення правил дорожнього руху.

За кермом автомобіля Volkswagen Caddy був заступник голови РДА. Він, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, на перехресті не пропустив Mercedes Vito, який їхав центральною дорогою, створивши аварійну ситуацію. За кермом Mercedes(у) був помічник депутата обласної ради, 1995 року народження. Чоловік вийшов з автівки і кілька разів через відчинене вікно вдарив в обличчя порушника. Останній у відповідь ключем пошкодив скло опонента.

У потерпілого - закрита черепно-мозкова травма, струс та забій носа. Проти його опонентка поліцейські відкрили кримінальне провадження і просять відгукнутися очевидцев конфлікту. Номер телефону (098)953-91-01. Конфіденційність гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews