У центрі Львова облаштують ще один сухий фонтан (Відео)

04.06.2019 21:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Приватне підприємство «Патронат» розпочало на замовлення Галицької районної адміністрації Львова ремонтні роботи з реконструкції фонтану «Кульбаба», пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок, 4 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Після завершення робіт на площі з’явиться сухий фонтан з відкритим доступом до води».

Начальник комунального відділу Галицької районної адміністрації Львова Віктор Дубиняк зазначив: «Підрядник – приватне підприємство «Патронат» – вже розпочав підготовчі роботи з реконструкції фонтану на площі Галицькій. Територію обгородили і розпочинатимуть демонтаж існуючого фонтану. Реконструкція триватиме приблизно п’ять місяців, тобто до середини осені. Новий фонтан буде сухим, на зразок фонтану що на площі Митній. Вартість робіт становить 3,5 млн. гривень. Роботи проводяться за кошти міського бюджету Львова».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів