Названа поза, в якій жінка не залишиться без оргазму

06.06.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Діло

Експерт Аннабель Найт розповіла про кращі сексуальні пози. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Daily Star. Постільна акробатика знову опинилася в прольоті: за словами експерта, найкраще для задоволення жінок підходить класична місіонерська поза.

Аннабель Найт стверджує, що саме місіонерська поза забезпечує найкращу стимуляцію клітора, а адже саме це і потрібно для яскравого жіночого оргазму. "Місіонерська поза часто сприймається як банальна і нудна, але це одна з небагатьох позицій, що забезпечують інтенсивну зовнішню і внутрішню стимуляцію", - каже Аннабель Найт

Місіонерська позиція - одна з найбільш популярних сексуальних позицій. У класичному варіанті чоловік знаходиться зверху, між розставлених ніг жінки, яка лежить на спині. Також Аннабель нагадала про необхідність прислухатися до бажань своєї партнерки і відгукуватися на сигнали її тіла, адже саме розслаблена і задоволена жінка має більше шансів на досягнення оргазму.

Крім того, експерт ще раз нагадала, що розмір має значення, але вимірювати потрібно не довжину, а обхват.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло