Рівненська юстиція співпрацюватиме з Радивилівським ЦНАПом

06.06.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело:

Меморандум про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг підписали 5 червня Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області та Радивилівська міська рада в особі міського голови Радивилова Миколи Карапетяна та начальниці ГТУЮ у Рівненській області Оксана Сальчук.

Сторони угоди засвідчили свої наміри створити для суб’єктів звернень ефективні механізми доступу до адміністративних послуг, що надаються ГТУЮ у Рівненській області, закріпити прозорість процедури та легкість отримання результату.

null

Зазначимо, що на Рівненщині в рамках проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» реалізовується інформаційна кампанія «Я маю право на якісні адміністративні послуги». Громадянам надають корисну інформацію про те, чому отримувати послуги в ЦНАП – це зручно та швидко.

Такі зручні сервіси стали можливими завдяки впровадженню децентралізації. Цей процес надає можливість у віддалених громадах отримувати від держави послуги такої ж якості, як і в обласних центрах. А також самостійно вирішувати місцеві проблеми.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: