Депутата Тернопільської міської ради виключать з фракції

06.06.2019 14:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Фракція "Солідарність" в Тернопільській міській раді, ймовірно, позбудеться одного депутата. Мова йде про Тараса Білана. Як зазначають обранці, Тарас Білан проводить популістську інформаційну кампанію на власній Facebook-сторінці та в деяких засобах масової інформації, мета якої – дискредитувати політичну партію та окремих партійців.

Депутата Тараса Білана готові виключити з фракції Тернопільської міської організації партії Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Відповідну заяву оприлюднила міська організація партії.

"В нас зараз ребрендінг, партія буде перейменовуватись. І є така думка про оновлення фракції, де не буде Тараса Білана. Буде оголошено про створення нової фракції, куди він не увійде. Тобто він залишиться сам, а фракція працюватиме окремо", каже голова Тернопільської міської організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Віктор Шумада.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини