«В черговий раз я бачу маніпуляції і завищені ціни з боку Нафтогазу», - Володимир Гройсман (Відео)

06.06.2019 15:24   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Одним із сьогоднішніх рішень Кабінету Міністрів стане зобов'язання НАК знизити ціни. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. 

«В черговий раз я бачу маніпуляції і завищені ціни з боку Нафтогазу. Я вважаю, що НАК Нафтогаз України затвердив ціни, які вищі за ринкові на червень. Те ж вони планують зробити і на липень. Уряд розробив нормативний документ, що не дасть Нафтогазу зловживати своїм монопольним становищем, – а вони монополісти ненажерливі, — і ми повинні привести їх до тями», – Володимир Гройсман.

Одним з сьогоднішніх рішень Кабінету Міністрів стане зобов'язання НАК знизити ціни.

«І друге рішення – звернутися до Рахункової палати, АМКУ, ДФС, Аудиторської служби – створити спільну групу по перевірці формування ціни газу всередині «Нафтогазу». Якщо НАК не відкриє документи, почому вони купують газ, як транспортують, як калькулюють і продають, буду вважати, що вони приховують маніпуляції і фальсифікації формування ціни. Я наголошую на цьому! Має все бути відкрито, роз’яснено. Кожен контракт – відритий і зрозумілою мовою».

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews