«Тиждень із директором»: у тернопільській школі проводять захопливий експеримент

06.06.2019 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Як це - бути директором, тепер знають учні однієї з тернопільських шкіл. Щодня вони займаються заповненням документів, наглядають за проведенням державних іспитів та контролюють господарську роботу. Один з директорів Олександр Остапчук на початку літніх канікул вирішив відкрити секрети своєї професії та провести цілий тиждень разом із учнями.

"Тиждень із директором". Саму таку ідею втілює у життя один із найкреативніших шкільних директорів Тернополя Олександр Остапчук. Протягом цього тижня, кожного дня до нього приходять учні та разом виконують важливі справи директора.

Діана Кивилюк сьогодні вже в ролі директора, хоч дівчинці лише 11 років. Разом із нею, таке амплуа приміряють і п'ятикласниці Велерія та Катерина. Дівчатка кажуть, люблять такі ініціативи і тішаться, що саме в директора їхньої школи з'явилась така цікава ідея. Учениці зізнаються, коли почули про "Тиждень із директором" відразу вирішили записатись.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1