У Рівному затримали злодія, який поцупив гроші у водія маршрутного таксі

06.06.2019 22:10   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

39-річний житель Здолбунівщини, який учора, 5-го червня, пограбував водія маршрутки, нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний водій маршрутного таксі, житель Здолбунівського району, на Привокзальному Майдані Рівного близько 15:30 під’їхав до платформи для посадки пасажирів. Однак поки мав час до відправлення, вийшов із салону. Цим скористався 39-річний житель села Здовбиця Здолбунівського району, який викрав грошові кошти в сумі 2000 гривень, що знаходились у паперовому стаканчику біля керма, та кинувся тікати.

Це помітив пасажир, який перебував у маршрутці, та одразу сказав водію. 30-річному чоловікові вдалося наздогнати крадія, якого він впіймав поблизу приміщення залізничного вокзалу та утримував його до приїзду поліцейських.

null
 Фото ВК поліції Рівненської області

Під час поверхневого огляду у зловмисника виявили вкрадені кошти та вилучили їх. 

«39-річного жителя Здовбиці затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. заступника начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Михайло Редька. — Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою». 

З’ясувалося, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, шахрайства та грабежу, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. 

Тепер чоловіку «світить» черговий строк: від трьох до шести років за ґратами.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews