Тарас Пастух знову дуже хоче, щоб тернополяни знову відправили його у Верховну Раду

07.06.2019 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ПроТе

21 липня можливо відбудуться позачергові вибори до Верховної ради. Можливо, тому, що дехто вперто намагається ще хоча б кілька місяців втриматися у теплому кріслі і звертається у різні судові інстанції, щоб ці вибори відтермінувати, - пише ПроТе.

Попри це деякі партії уже почали активну підготовку до виборчих перегонів. Однією з перших на Тернопільщині висунула своїх кандидатів у мажоритарних округах «Самопоміч».

 

Так, за мандат у 166 виборчому окрузі боротиметься Роман Романович Василіцький, у 167 – Тарас Іванович Навольський. А ось у 163 окрузі вдруге поспіль спробує стати депутатом Тарас Пастух.

На позачергових виборах у 2014 році тернополяни повірили Тарасові Тимофійовичу. На той момент він був військовослужбовцем розвідувальної роти у зоні АТО і запевняв, що буде на фронті до остаточної перемоги. Але вирішив, що у парламенті для тієї перемоги зможе зробити значно більше.

Але вже восени 2015 року балотувався на посаду Тернопільського міського голови. Але тут уже не допоміг ні камуфляж, ні вишиванка і тернополяни йому вже не повірили.

Згідно з даними порталу «Слово і діло» за час свого депутатства Тарас Пастух дав 10 обіцянок, з яких виконав лише дві.

Не знаю, як кому, а мені він запам’ятався хіба що голодуванням влітку 2017 року. Тоді Тарас Тимофійович на кілька днів відмовився від їжі не заради вирішення якихось проблем свого округу, а щоб підтримати міського голову Львова Андрія Садового під час кризи з вивезенням сміття.

Та кількаденна дієта для народного депутата не пройшла без наслідків – стан здоров’я Тараса Тимофійовича значно погіршився і довелося проходити курс інтенсивної терапії.

Чи захочуть тернополяни знову бачити у Верховній Раді людину, яка не може кілька днів поголодувати, побачимо уже за два місяці.

Марко КЛЕВЕЦЬ


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПроТе