У Львові 41-річний чоловік цеглою вбив безхатченка

08.06.2019 15:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

У Львові поліцейські затримали 41-річного чоловіка, котрий до смерті побив безхатченка. Тіло загиблого було виявлено у підвальному приміщенні закинутої будівлі на вулиці Мечникова.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, пише - Львівський портал.

В Личаківський відділ поліції 30 травня близько 13.35 надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці Мечникова в котельні недобудованої споруди виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя та із слідами насильницької смерті. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

«Поліцейські встановили особу загиблого – 43-річного безхатченка. Також встановлено, що між ним та 41-річним жителем Львова, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт, під час якого зловмисник наніс чоловікові кілька ударів цеглою по голові.  Внаслідок отриманих травм безхатченко помер на місці події. Його тіло було скероване на судмедекспертизу», – йдеться у повідомленні поліції.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачене покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання чоловіку міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал