Ольга Шахін: Багата не та людина, що має безліч грошей, а та, що вміє ділитися цим багатством

08.06.2019 16:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Голова громадської організації «Підприємці Галичини» Ольга Шахін зустрілася зі студентами ТНЕУ, аби розповісти майбутнім підприємцям свою історію успіху.

Досвід Ольги Шахін спростовує стереотип про те, що чогось досягнути можуть тільки діти багатих батьків. Ольга Шахін зростала у простій, незаможній сім’ї і все здобула власними силами. Тепер пані Ольга — найуспішніша жінка Тернопілля, бізнес-вумен, громадська діячка. Її діяльність далеко відома за межами нашої області.

Цієї весни досягнення Ольги Шахін відзначили й на міжнародному рівні. Під час ІІІ Міжнародного бізнес-форуму «BusinessWoman2019», який відвідали понад дві тисячі жінок з 25 країн світу, нашу землячку нагородили Бурштиновою зіркою. Ці відзнаки вручили найуспішнішим бізнес-вумен, які відомі не тільки підприємницькою діяльністю, але й соціальною активністю та меценатством.

Тому доречно згадати, що ще одна частина напрацювань Ольги Шахін — у сфері доброчинності. Підприємиця розповіла студентам, що з цією метою створила благодійний фонд імені Ольги Шахін. Також у рамках однієї із соціальних телепередач вона допомагає потребуючим сім’ям — не тільки фінансово, але й морально.

«Мені імпонує один вислів: «Багата не та людина, що має безліч грошей, а та, що вміє ділитися цим багатством», — зазначила Ольга Шахін.

Окрім цього, підприємиця у бесіді з молоддю наголосила: щоб досягати вершин, потрібно весь час розвиватися. Попри вагомий досвід у бізнесі, Ольга Шахін також здобуває нові навички — нещодавно освоїла курс «Успішне підприємництво». У зв’язку із навчанням, вона побувала у Сполучених Штатах Америки, де поспілкувалася з тамтешніми мультимільярдерами. Підприємиця зазначила, що реалії «американської мрії» приємно вразили її, але попри це жити та працювати вона хоче у рідній країні. Адже саме так можна змінити Україну на краще. Закликала до цього й студентів.

«Зараз ви маєте набагато більше шансів, ніж свого часу було у мене. Тому кожен із вас має досягнути набагато більшого, ніж я. Вірю, що через кілька років ви також прийдете у рідний університет і розповісте про свої здобутки, досягнення, перемоги. Розкажете, що вам вдалося зробити для Тернопільщини та України», — підсумувала Ольга Шахін.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews