«Про захист землі - ні слова», - Апостол про програми партій, що йдуть у Раду

09.06.2019 19:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Депутат Верховної Ради попереднього скликання Михайло Апостол вважає тривожною ситуацію, коли у програмах партій, якій декларують намір брати участь у виборах у Верховну Раду, нема згадок про захист землі - безцінного національного багатства.

«Жодна партія, яка задекларувала сьогодні свій похід у Верховну Раду задля «величезного бажання служити народу», так конкретно і не сказала, яка доля чекає наше, дане нам Богом безцінне багатство - українські чорноземи. А це - більше 50% всіх європейських запасів, або майже 12% світових», - написав він у соцмережі.

Знаний експерт з аграрних питань вважає, що програми політичних сил без вимоги ухвалити закон про землю свідчать про те, що їх представники не збираються служити українському народу.

«Всі написали у своїх програмах: БЛА-БЛА-БЛА. А мало би бути розуміння хоча б таких питань:

- якщо просто зняти мораторій, то це означає подарувати невідомо кому вже викуплені по тіньових, шахрайських схемах і мінімальних цінах і без сплати жодних податків 5-6 млн га землі, можливо, це будуть і російські олігархи;

- якщо це буде просто обіг земель, то за якими правилами він буде здійснюватися.

Даю підказку, можете не дякувати. Має бути, про це ніхто навіть чомусь не заїкається, ЗАКОН про захист безцінного національного багатства.

Нічого нового, все так, як це зроблено в Ізраїлі, Німеччині, Франції Польщі, Данії, Нідерландах...

Якщо цього не скажете, то закрадається дуже неспокійна думка: то якому народу ви збираєтеся служити?», - підкреслив Апостол.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews