«Опілля» допомогло: У Тернополі діти грали у футбол на «Першість БАМу»

10.06.2019 18:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Всього у змаганнях взяли участь 12 дворових команд, у фінал увійшло - 4. Команда «Опілля-Епіцентр» посіла почесне третє місце. Її учасники - діти, яким по 10-12 років і займаються футболом вони лише рік.

- У тому, що команди показала хороші результати - неабияка заслуга тренерів Михайла Русанюка та Андрія Тихого, - розповів президент ГО «Епіцентр дітям» Ярослав Несторович. - Ми проводимо такі змагання і залучаємо до них дітей з вулиці, адже хочемо, щоб ці діти займалися спортом, вели здоровий спосіб життя. Саме цього їх і навчаємо.

Громадська організація «Епіцентр дітям» створила дві соціальні футбольні школи. Одну із них активно підтримує торгова марка «Опілля», яка оплачує зарплату тренерам і надає свою продукцію.

- Ми вдячні нашим спонсорам за підтримку. І сподіваємось наступного року розширювати масштаб змагань, - підсумував Ярослав Несторович.

Організатори змагань -  «Тернопільський центр оздоровлення населення».

null

 

null




Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews