У тернопільському дворі розтрощили авто. Підозрюють сусідів

11.06.2019 11:43   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Місто
У ніч на 9 червня в одному з тернопільських дворів розгромили авто. Власники машини звинувачують в цьому своїх сусідів, які неодноразово демонстрували їм своє зневажливе ставлення, пише сайт "Тернополяни", посилаючись на пост у мережі Фейсбук.

Інцидент трапився на вул. Вербицького, 22. Вранці потерпілі побачили побитий автомобіль і зателефонували в поліцію, яка наразі встановлює деталі випадку.

У Фейсбуці власниця авто написалаа, що знає винуватців злочину.

«Друзі, допоможіть, будь ласка, встановити осіб, які спільно з Чугрій Віталій Борисович, сьогодні вночі розтрощили припаркований у дворі будинку автомобіль. Причина - мої неодноразові зауваження сусідам не кидати недопалки з вікна. Двічі за ніч викликали якось поліцію через п’яні гулянки до 5 ранку. Остання крапля була вчора — своє сміття сусіди демонстративно висипали у мене під дверима. Знову стався конфлікт і вночі - ось це! Прошу максимальний репост!!!», — пише Анна і додає фото із зображенням наслідків нічної «розправи» та фото ймовірного винуватця.

Жінка роздобула записи з камер відеоспостереження, встановлених у дворі, і пообіцяла незабаром оприлюднити імена осіб, які познущалися з чужого майна.

 

 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто