У Тернополі підготовку до зими розпочали ще з літа

11.06.2019 15:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Ще є час до жовтня. У Тернополі запланували замінити теплотраси і оновити котельні. Роботи вже розпочали, адже до зими не так вже й довго. Тепловики працюють у 5 місцях. На вулиці Лесі Українки встановлюють нові котли. Чим вони будуть кращими за попередні, розпитувала Яна Полухіна.

Нове обладнання. У місті запланували змінити теплотрасу, і оновлюють котельні. Роботи розпочали вже, для того, аби встигнути до опалювального сезону. Так зараз виглядає котельня на вулиці Лесі Українки. Тут демонтували старі котли і обладнання, натомість встановлять нове.

- Планується встановлення трьох котлів загальною потужністю 30 мВт, - розповідає начальник відділу інвестиційного розвитку КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" Орест Куриляк. - Це котельне обладнання дозволить забезпечити належне теплопостачання жителів і організацій на мікрорайоні "Східний".


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини