У Рівному встановили викрадача авто, якого довго шукали

11.06.2019 22:41   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Подія мала місце ще восени 2018 року. 20 листопада цього року звернулась до правоохоронців 27-річна рівнянка і повідомила, що зранку вона не виявила на місці свого автомобіля «Range Rover Evoque», який залишила вночі неподалік будинку на вулиці Коновальця в обласному центрі. Транспортний засіб оперативники відшукали вже наступного дня у селі Жорнів Дубенського району. А от зловмисник утік і встановити його місцезнаходження довго не вдавалось.

На місці викраденого авто слідчо-оперативна група виявила уламки скла, документи на автомобіль та один ключ.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Встановили особу зловмисника лиш у травні 2019 року. Ним виявися 21-річний рівнянин, який за скоєне у статусі підозрюваного нині перебуває під домашнім арештом.

З’ясувалось, що одразу після того, як правоохоронці знайшли викрадене авто, чоловік втік за кордон. Повернувся у січні цього року. Раніше судимий не був, у поле зору правоохоронців не потрапляв. Наразі слідчі встановлюють ймовірних співучасників злочину.


Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews