Кого висунув Порошенко в округах Тернопільщини

12.06.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: За Збручем

8 червня відбувся з’їзд партії Порошенка. Тепер ця структура буде називатися по-новому – “Європейська солідарність”, - пише За Збручем.

З цієї нагоди екс-президент оновив частину облич у топ-списку. Однак перша трійка – Порошенко, Парубій, Геращенко – свідчить, що на перших ролях будуть ті ж.

Практично не зазнала змін і розстановка по округах Тернопільської області.

По Чортківському у депутати від ЄС піде одіозний Олег Барна, по Зборівському – голова обласного БПП Тарас Юрик. Поборотися за мандат у Тернополі, кажуть, має намір Степан Барна. Щоправда, колись дружній БПП “Удар” висунув по місту свого кандидата – нардепа Ігора Побера.

Натомість по Теребовлянському округу, очевидно, партії домовились, бо своїх кандидатів не висуває ні БПП, ні “Удар”. Відтак, діючий нардеп Люшняк піде самовисувнцем і за підтримки обох партій. На Півночі області, по Збаразькому округу свої сили під знаменами партії Порошенка спробує захисник Донецького аеропорту Валерій Чоботар.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: За Збручем